Огляд Hyundai Grandeur

Грандіозний (від англ. grandeur – грандіозність) седан бізнес-класу Hyundai Grandeur 2017 не просто подарує водієві та пасажирам максимальний комфорт, а й стане відображенням високого статусу свого власника.

Екстер’єр

Екстер’єр Хендай Грандер демонструє класичний силует з обов’язковою для такого дизайну строгістю. Тут все видає аристократичність – хромовані рукоятки, витонченість ліній, рівень збірки. Однак у зовнішності автомобіля знайшлося місце і для оригінальності – її видно, наприклад, у дизайні задніх світлодіодних ліхтарів, з’єднаних перемичкою.

Купити Грандер слід також через оформлення інтер’єру. Салон автомобіля не менш грандіозний, ніж дизайн екстер’єру. Майстерне поєднання різних матеріалів дало змогу створити ту саму атмосферу комфорту і затишку, якою відомий бізнес-клас. Приладова панель оформлена достатньо скромно, проте яскраве підсвічування дає змогу легко зчитувати показання за будь-якого рівня освітленості. Вельми ретельно було опрацьовано водійське місце – водій Grandeur повинен відчувати себе максимально зручно, перебуваючи за кермом автомобіля. Цього вдалося домогтися завдяки високій посадці і цілій низці різних регулювань. Для задніх пасажирів передбачено комфортабельний ряд сидінь, що з легкістю вміщує трьох осіб.

Комплектація

Grandeur комплектується двигуном V6, що дає змогу розвивати потужність до 250 к.с., а також працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Безпека

Рівень безпеки автомобіля також знаходиться на відмінному рівні – 8 подушок, системи контролю курсової стійкості, розподілу гальмівного зусилля, ABS та ін. Отримати додаткову інформацію, а також купити Hyundai Grandeur 2017 року ви зможете, звернувшись до дилера.

Оцініть послугу

Похожие статьи

Постійним клієнтам знижка від 5% до 15%

Щоб стати нашим постійним клієнтом надішліть заявку на перше ТО