Новий Hyundai Santa Fe

Автомобіль Hyundai Santa Fe присутній на нашому ринку вже 18 років. Щоб побачити, як успішно розвивалася марка, достатньо ознайомитися з її попередниками. Це не еволюційний розвиток. Це чотири попередники, кожен з яких революційно кращий.

Залишилася тільки велика версія

У цьому модельному ряду більше немає поділу на Санта-Фе і Гранд-Санта-Фе. Залишилася лише одна версія. Авто довше за попереднє на 7 см. Сама відстань між передньою та задньою віссю також була збільшена на 6,5 см. Тому немає потреби ділити модель на більшу та меншу. Існує тільки велика модифікація.
У зовнішньому вигляді з’явилася велика радіаторна решітка з характерним малюнком, вузькі денні ходові вогні, під ними фари ближнього світла. У базовій комплектації в складі оптики йдуть тільки галогенні лампи, багатші комплектації оснащуються вже повноцінним освітленням зі світлодіодами.
Світлодіодне освітлення справляє особливо приємне враження на задню частину салону. Воно створює тривимірний ефект, схожий на науково-фантастичний фільм.

Інтер’єр

Внутрішнє оздоблення Хундай СантаФе останнього покоління має сучасний і цікавий вигляд. Приладова панель виділяє водійську та пасажирську зони, за лініями на приладовій панелі та дверях. Є також приємні деталі, такі як корпуси динаміків у дверях, елегантна строчка.

Санта-Фе справляє враження затишного та сімейного автомобіля. У ньому багато місця всередині, салон виготовлено з високоякісних матеріалів.
Дивно, що на відміну від багатьох інших брендів, Hyundai досі не відмовився від фізичних кнопок. Вони логічно згруповані і нечисленні. Дають змогу проводити налаштування не переходячи в меню мультимедійної системи.

У топовій комплектації Premier присутні електричні регулювання сидіння водія. Сидіння зручне, але не можна регулювати його під час водіння – кнопки управління не реагують.

Додаткове обладнання

Hyundai вже привчив користувачів до багатого додаткового обладнання. Версія Santa Fe Premier серійно постачається з кондиціонером для третього ряду сидінь, кермом з підігрівом, передніми датчиками паркування, активним круїз-контролем із функціональністю Stop&Go, електричним керуванням сидінням водія, 7-дюймовим екраном радіо, Apple Car Play та Android Auto, USB на спинці та 6 динаміками. Електричні задні двері багажника Hyundai Santa Fe можуть бути підняті автоматично.

У 5-місцевому варіанті місткість багажника до 624 дм3, у 7-місцевому варіанті місткість становить 547 літрів. При складанні заднього ряду місткість багажного відсіку досягає 1695 літрів, на 70 літрів менше в 7-місцевому варіанті.

Hyundai також оснастив Санта-Фе новітніми системами безпеки. При в’їзді транспортних засобів ззаду двері тимчасово блокуються, що знижує ризик виникнення небезпечної ситуації. Уперше в Hyundai є паркувальний помічник, який пригальмовує в разі ризику в’їзду в бічну перешкоду. І найголовніше, є оповіщення, яке не дає забути про дітей, які перебувають на задньому ряду. Вона нагадує про них, коли відчиняються водійські двері.

Оцініть послугу

Похожие статьи

Постійним клієнтам знижка від 5% до 15%

Щоб стати нашим постійним клієнтом надішліть заявку на перше ТО